Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Milyen ajándékot adjunk leánybúcsúra?

Nem lehet lánybúcsú ajándékok nélkül. Ezeket persze nem kell véresen komolyan venni, lehet vicces, szexi, hasznos, vagy teljesen haszontalan is. Igazából bármi lehet, ami a hangulatot feldobja és később jó emlékkel gondol rá a menyasszony.

1. Az egyik leggyakoribb és szinte kötelező ajándék a harisnyakötő. Mégpedig a kék harisnyakötő. Ezt viselheti a menyasszony az esküvő napján, hiszen ugyis szüksége lesz valami kékre, valami újra, valami régire, és valami kölcsönkapott dologra. Ehhez kapcsolódhat a szexi fehérnemű (a nászéjszakára), harisnyatartó, harisnya, ehető bugyi, melltartó. Szexshopokban többfélét is találhattok az utóbbiakból. Mi több lánybúcsúban is úgy adtuk oda az ajándékokat, hogy bekötöttük a menyasszony szemét és egy kosárba, dobozba tettük az összes ajándékot, majd onnan kellett egyesével kihúzni azokat a menyasszonynak. Ha nem találta ki, hogy mit kapott, akkor innia kellett az italából. Vicces volt minden alkalommal, hiszen a végére általában a menyasszony már berúgott egy kicsit így egyre nehezebben tudta kitalálni, hogy mit kapott.

2. Szexshopokban elég sokféle lánybúcsúra való ajándékot lehet venni, ami szintén elég népszerű szerintem. A pénisz formájú feles pohártól, a péniszformájú szívószálon keresztül, a szexi wc papírig sokmindent találhattok. Ilyeneket mi is vettünk majdnem az összes lánybúcsúra és minden alkalommal vicces volt átadni őket. A lenti honlapokon érdemes körülnéznetek, többféle ajándékötlet közül választhattok:

http://www.leanybucsukellek.hu/ajandekotletek-leanybucsura

http://www.diszkretshop.hu/k/183_legenybucsu-leanybucsu-party-ajandektar...

Beszerezhettek akár egy felfújható gumiférfit is, amit hozzábilincselhettek a menyasszony csuklójához így az este folyamán magával kell mindenhova vinnie.

3. Hogy egy kicsit elkanyarodjunk a konyhába, választhattok női akt kötényt, kötényt mellekkel, de hogy jó háziasszony legyen a menyasszony, nem árt ellátni egy-két könnyen elkészíthető receptet tartalmazó könyvvel, amivel a leendő férjét lenyűgözheti. Végszükség esetére beleragaszthattok néhány ételszállító szórólapot is. Ha egy kicsit hagyományos ajándékot is akartok, vegyetek sodrófát, otthonkát, mamuszt vagy valami hasonló otthoni/konyhai kiegészítőt. Ha a konyhai kiegészítőket képekkel szeretnétek ellátni, akkor válasszatok ki a menyasszonyról esetleg a vőlegényről is valami jópofa képet és nyomtassátok rá. Kötényre, főzőkesztyűre, hűtőmágnesre és ezeken kívűl gyakorlatilag bármire kérhettek fotónyomtatást. http://www.ajandekkiraly.hu/termek/fenykepes-fozokoteny

4. Emlékezetes ajándék lehet, ha készítetek egy albumot, akár csak róla akár közösen készült fényképekkel, a kiskori képektől kezdve egészen az esküvőig. Minden számára/számotokra meghatározó eseményt, élményet feleleveníthettek és kis történeteket írhattok is a képek mellé. Már online is feltölthetitek a képeket előhívásra, pl. a következő oldalon, ami akár egy nap alatt el is készül.

http://www.fotexfoto.hu/?

Fotós boltokban, kreatív boltokban, nagyobb drogériákban – pl. Müller – sokféle fotóalbum közül választhattok. Ha szöveget is akartok írni a képekhez, olyat válasszatok, ami papír oldalakból áll és kétoldalú papírragasztóval bele tudjátok ragasztani a képeket. Ezek mellé pedig jöhetnek a vicces, emlékezetes kommentek.

5. Ha nincs időtök/kedvetek sok időt foglalkozni a fotóalbummal, akkor most több helyen is hirdetik a fotókönyv megoldást. Összeállítjátok otthon a fotókönyvet, ahogy szeretnétek és a boltban egy albummá összeállítják nektek. Én még ilyet nem csináltattam, úgyhogy nem tudom milyen a végeredmény, de valószínűleg egyszerűbb, mint előhívatni az összes képet és beragasztgatni egy albumba. De ha magatok csináljátok, akkor személyesebb egy kicsit az ajándék.

http://www.fotexfoto.hu/?page=services.fotobook

6. Ehhez kapcsolódóan ötletes ajándék lehet még, ha adtok a menyasszonynak egy olyan könyvet, amibe írtok közös történeteket, idézeteket, vagy ezt vegyítitek akár képekkel, receptekkel, kedvenc versekkel stb. A lenti linken találtok egy olyan céget, amely bármilyen könyvet megtervez, elkészít. http://konyvkeszites.hu/ Készíttethettek virtuális emlékalbumot is, mely egy olyan, saját fényképekből készített kisfilm, amely speciális videóefektekkel, rövid kép és címfeliratokkal, zenei aláfestéssel készül, hogy újra át tudjatok élni számotokra fontos pillanatokat. Ti adhatjátok meg, hogy milyen zene szóljon illetve milyen feliratok kerüljenek a képek alá.

http://www.emlekalbum.hu/?

7. Természetesen nem maradhat el a pénisz alakú torta sem a leánybúcsúról. Legalábbis én majdnem az összes leánybúcsún találkoztam vele, ahol a menyasszony számára ez nem volt kellemetlen. Amit mi csináltunk, az répatorta alap volt és ez volt leöntve fehér mascarponés szósszal a pénisz végénél. Répatorta receptet könnyen találtok a neten, de csatolok pár linket azért. Itt találtok receptet a fehér mázra is:

http://www.desszert.eu/repatorta

http://www.mindmegette.hu/repatorta_1.recept

http://www.nosalty.hu/mandulas_repatorta_recept_6236

A répatorta azért jo választás, mert elég masszív a tésztája és könnyebben lehet formázni. Persze magatoknak kell kivágni és összeállítani a formát, de egy kis kézügyességgel ez könnyen megvalósítható.

Kapható pénisz formájú sütőforma is, ami megkönnyítheti a dolgot: http://www.shopmania.hu/shopping~online-felnott~vasarlas-penisz-formaju-...

Ha viszont nincs kedvetek/időtök sütni, akkor rendelhettek is tortát: http://www.zabori.hu/tortarendeles/18-tortak/

8. Kedves emlék lehet a menyasszony számára, ha készíttettek neki újságcímlapot, amin az ő arcképe van rajt, a leánybúcsúra és a menyasszonyra jellemző egy mondattal:

http://www.meglepkek.hu/Vicces-meglepetes/Felrakjuk-baratodat-kedvesedet...

9. Csinálhattok neki ti magatok is egy olyan CD-t, amin a kedvenc dalai vannak, esetleg ha kötődnek emlékezetes törtnénetek összekötő szövegként fel is vehetitek és a dalok közé beszerkeszthetitek. A borítóra keressetek valami ötletes, emlékezetes képet – valami „jól” sikerült buliról, közös nyaralásról stb. Ha a dalok valami közös eseményhez/bulihoz kapcsolódnak, akkor esetleg a dalok címei helyett a hozzá kapcsolódó történetet/mondatot írhatjátok a borítóra és a menyasszonynak ki kell találni meghallgatás előtt, hogy melyik dalok vannak a CD-n. Ez lehet a feladatok egyike is az este folyamán.

Tetszett a cikk?

Hozzászólások

Beküldte Berki dzsenifer (nem ellenőrzött) -
En meg 12 eves vagyok de az eggyik baratnomnek ha nagy leszek milyen ajándékot vigyek nekik??? na mindeggy nekem mar meg van minden! kineztem netrol!
Beküldte Kispál Zsófia (nem ellenőrzött) -
Szerintem egy Passion Cardot vegyetek lánybúcsúra. 7thsense (pont) hu

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.