Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Lánybúcsú élmények, beszámolók, történetek

Írd meg Te is történeted.

Idén szerveztük meg Milli barátnőm lánybúcsúját. Elsőként egy rúdtánc oktatáson vettünk részt az Aerial Arts Mozgás Stúdióban. Szuper buli volt! Az oktató egy könnyen tanulható koreográfiát talált ki nekünk, amit egy óra alatt teljesen megtanultunk. Az órát egy pohár pezsgővel kezdtük és az óra közben egyesével kifestett minket egy sminkes. Őrült jól néztünk ki, a sminket persze magunkon hagytuk az est további részén is. Az oktató jó képeket készített rólunk, amiket később meg is kaptunk e-mailen.

Viktóriával a török tengerparton ismerkedtem meg.  A strandolók tömegében rögtön feltünt a kisportolt, vidám bombázó, aki jobbnál jobb cuccokban jelent meg, és még a vízparton is márkás bőrtáskákból kereste elő a Lancaster naptejet vagy a Gucci napszemüveget. Szőke hajával, tökéletes fogsort kivillantó magabiztos hollywoodi sztár-mosolyával úgy festett, mint aki egyenesen mondjuk a BayWatch-ból libbent volna át az Égei-tenger partjára. Sose volt egyedül, hasonlóan barnára sült, életvidám barátnők vagy jobbnál-jobb pasik gyűrűje vette körül.

Ez a lánybúcsú annyiban volt különleges, hogy itt a menyasszony kérése korábban az volt, hogy az ő leánybúcsúján legyen majd limuzin. Így pár héttel a lánybúcsú előtt körülnéztünk limuzin fronton és beréltünk egy 8 fős limuzint 1 órára. Úgy beszéltük meg, hogy limuzinnal megyünk a szórakozóhelyre, így kb. 11 órára kértük, hogy érkezzen meg a sofőr. Persze a menyaszony nem tudta, csak sejtette, hogy lesz limuzin a leánybúcsún. Erre a lánybúcsúra is készítettünk pólokat. Ide fehér pólókat vettünk, és piros textilfillcel írtuk a SALE-SOLD feliratokat.

Ez a lánybúcsúnk egy hagyományosabb lánybúcsú volt, de nagyon jól éreztük magunkat.

Chippendale táncos eleve ki volt zárva a menyasszony kérése szerint. Ami biztos volt, hogy Playboy nyuszis kiegészítőket kell szereznünk, hiszen ez is a menyasszony egyik kérése volt. Ezen a lánybúcsún nem vett részt minden esküvőre meghívott lány, csak azok, akik már évek óta a menyasszony baráti társaságának tagjai voltak.