Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Téma, tematika

Ez egy kicsit sportosabb téma, jobban illik egy vízparti lánybúcsúhoz. Mindenki vegyen fel rövidnadrágot/farmerszoknyát, flip-flop papucsot, napszemüveget, pólót, esetleg valami ehhez passzoló kalapot. Esetleg virágfűzért is tehettek a nyakatokba.

Ez egy egyszerű téma. Vegyetek mindannyian egy mikrofont, szerezzetek be különféle színes parókákat és menjetek így az esti buliba. Jól fogtok mutatni a táncparketten és garantáltan ti lesztek a középpontban.

Kétféleképpen is megvalósíthatjátok ezt a témát. Egyik lehetőség, hogy felveszitek a kis fekete ruhátokat, feltűnő kiegészítőkkel párosítva, ultra magassarkúval és csináltattok hozzá valami trendi frizurát. A másik lehetőség, hogy kiválasztjátok a kedvencetek a sorozatból és megpróbáltok felöltözni az ő stílusában. Ez egy kicsit nagybb kihívás lehet, de jól szórakozhattok és tuti csinosak lesztek az esti bulin.

Lehet nem túl gyakori téma, de ha a menyasszony bevállalós, akkor szerezhettek neki rendőrnő jelmezt és abban mulathat egész este. De ha nem akartok jelmezt venni/kölcsönözni, akkor vehettek pink rendőr sapkát, esetleg bilicset – rózsaszín plüsst – és kezdődhet is az este.

Egy régi kedvenc, időtlen klasszikus, a lánybúcsúk egyik legkedveltebb témája. Kérjetek meg mindenkit, hogy öltözzenek feketébe az estére és minél szexisebbre. Nálunk amikor ez a téma volt választva, csak a menyasszony kapott nyuszi szettet – fülek, farok, nyakkendő – a többiek nem, így jól látszott, hogy kit ünneplünk. De ha ti úgy döntetek, hogy mindekinek legyen szettje, akkor a menyasszonyé legyen eltérő színű szerintem.

Gyakori lánybúcsú téma manapság és könnyen is lehet hozzá kiegészítőket találni. Kérjetek meg mindenkit, hogy öltözzön feketébe és osszátok szét az ördög szarvakat. Többféle szarv közül választhattok – flitteres, villogó, sima plüss, de akár ördög farkat is be tudtok szerezni hozzá. A menyasszonynak mindenképp valami feltűnőt válasszatok, a villogó LED-es talán a legjobb.

Mutassátok meg, hogy milyen is a Grease stílus! Különlegessé teheti a lánybúcsút és nem is kerül sokba. Fekete capri nadrág vagy leggings kell hozzá, fekete (bőr)kabát és egy kisebb kendő. Vegyetek hozzá tűsarkú cipőt, tupirozzatok és készítsetek erősebb sminket. Vegyétek elő a szemhéjtust, a tupírfésűt, a színes magassarkút és kezdődhet is a buli! Ha akartok, bérelni is tudtok jelmezkölcsönzőben.

Válasszátok az iskoláslány témát és garantáltan egy csomó figyelmet fogtok kapni a pasiktól az este folyamán. Ez egy elég egyszerű jelmez, könnyű kivitelezni. Amire szükségetek van az egy ing, egy nyakkendő, egy rövid szoknya és térdig érő zokni. A menyasszonynak adjatok valami feltűnő ruhadarabot, vagy csináljatok neki egyedi nyakkendőt, ami utal a lánybúcsúra. Esetleg az ő ingjére kerülhet felirat is, ami jelzi, hogy ő a menyasszony.

A legtöbben sokat teszünk azért, hogy minél jobb feleségei legyünk férjeinknek. És mivel tudnánk ezt minél inkább kifejezni? Hát ha beöltözünk háziasszonynak. De még jobb, ha csak a menyasszonyt öltöztetitek be. Szerezzetek neki egy pár gumikesztyűt, portörlő rongyot, szemétlapátot, elvégre erről szól a házasság, nem igaz? ☺ Nem igazán találtam kesztyűt magyar oldalakon, külföldről lehet rendelni, illetve ti magatok is könnyen elkészíthetitek, ami még kedvesebb meglepetés lehet a menyasszony számára.

Oldalak