Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Programok

titkos kert

Ha egy igazán exkluzív helyszínen szeretnéd ünnepelni a lánybúcsúd, akkor erre a Titkos Kert a legmegfelelőbb választás! A Titkos Kert egy nemrégiben nyílt 48 négyzetméteres, vintage stílusban berendezett, elsősorban hölgyek számára tervezett privát klub a belváros szívében.

Ha a lánybúcsú helyszínéül Budapestet választjátok és akár a menyasszony, akár a leánybúcsú egyéb résztvevői nem gyakran járnak a fővárosban, vagy csak egy kis kalandot kerestek, akkor egy jó nyitó program lehet az esti buli előtt, ha bejelentkeztek a River Ride városnéző programra és kb. 2 óra alatt bejárjátok Budapest nevezetességeit.

Nem egy tipikus hátradőlős, pihenős program, de egy újfajta dolgot próbálhattok ki a lánybúcsún, persze ha a menyasszony és a többi résztvevői is érdeklődik a merészebb programok iránt. Éljétek át a bezártságot a Szent István Bazilika szomszédságában lévő pincerendszer egyik régi óvóhelyében. A PÁNIKSZOBA 20cm-es, tömör beton és acélajtók mögé zárt szoba, ahonnan nektek közösen kell megtalálni a kiutat 60 perc alatt.

„A BeerBike óriási élmény! Fürdőzés a tömegben, egy mindenkiért, mindenki egyért. Fedezd fel Budapestet egy kicsit másképp és mindenekelőtt együtt. A jókedv ezek után a BeerBike-on garantáltan megtalál!”

A lánybúcsúján az általam ismert menyasszonyok közül szinte mindenki kivétel nélkül ki akart próbálni valami kevésbé hétköznapi dolgot, úgy mint chipendale táncos, sztriptiz óra, limuzinbérlés stb. Ezekhez az ötletekhez kapcsolódhat egy újfajta szolgáltatás, amit a Fő-Próba szalon nyújthat számotokra a leánybúcsú napján.

Különleges program lehet a leánybúcsún, ha béreltek egy hajót, motorcsónakot és ott töltitek a nap egy részét. Ha Budapesten vagytok, akkor tervezhettek egy dunai hajózást, de a Balaton partján is többféle lehetőség áll rendelkezésetekre.

Amennyiben ez közel áll a társaságotokhoz jó program lehet a lánybúcsúra a saját magatok által festett kerámiaedény készítése. Kiválasztjátok az edényt, megrajzoljátok a mintákat, kifestitek, és pár nap múlva mehettek vissza a kiégetett edényért. Jó ötlet lehet, hiszen együtt vagytok, készíthettek valami maradandó emléket a menyasszony számára, illetve a lánybúcsú emlékére. Általában egy pár órás program.

Ha egyik program sem áll közel a menyasszonyhoz és csak szimplán együtt akarjátok tölteni az estét mindenféle felhajtás nélkül, akkor szervezzetek egy hagyományos otthoni bulit. Készítsetek vacsorát, szendvicseket, süssetek sütiket, vegyetek rágcsálnivalót, egy-két üveg italt, készítsetek koktélokat magatoknak és ünnepeljetek otthon. Dekoráljátok ki a lakást, öltözzetek valami téma köré vagy csináljatok/csináltassatok egyenpólókat. A feladatok/játékok menüpont alatt találtok több játéklehetőséget, amivel jól szórakozhattok otthon.

Szervezzetek fotózást a lánybúcsúra. Akár titokban, akár nem, de sokunk álmodozik arról, hogy kisminkelve, tökéletes frizurával, csini ruhában pózoljon egy kamera előtt, akárcsak a topmodellek. Vagy elmentek egy fotóstúdióba vagy akár ki is hívhatjátok magatokhoz a fotóst egy pár órás fotózásra. Tutira több év múlva is emlékezni fogtok a fotózásra, és lesz egy profi emléketek a lánybúcsú napjáról. A fotózás alatt pózolhattok akár egyedül és csoportosan is, ihattok egy kis pezsgőt, hogy még jobb kedvetek legyen és felszabadultabbak legyetek.

Töltsetek el egy napot együtt különböző boltok, butikok felfedezésével, próbáljatok fel egy csomó ruhát, cipőt. Hogy megtaláljátok a számotokra tökéletes öltözetet, szervezzetek egy stylistot magatok mellé, aki tanácsokat ad a menyasszonynak és az egész társaságnak. Még akár az esküvőre is kereshettek magatoknak ruhát, ha nem tudtátok még eldönteni, hogy miben jelenjetek meg a nagy napon.

Oldalak