Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

River Ride - Busszal a Dunán

Ha a lánybúcsú helyszínéül Budapestet választjátok és akár a menyasszony, akár a leánybúcsú egyéb résztvevői nem gyakran járnak a fővárosban, vagy csak egy kis kalandot kerestek, akkor egy jó nyitó program lehet az esti buli előtt, ha bejelentkeztek a River Ride városnéző programra és kb. 2 óra alatt bejárjátok Budapest nevezetességeit.

Ha a River Ride név hallatán nem lenne ismerős számotokra ez a program, akkor ha a kétéltű busz elnevezést használom, lehet már könnyebben be tudjátok azonosítani, hogy miről is van szó. A River Ride kétéltű busza bemutatja Magyarország fővárosát a vízből és a szárazföldről egyaránt. A 12 méter hosszú, 4 méter magas, 15 tonnás kétéltű irányítója a vízben hajóskapitány, a szárazföldön buszsofőr.

Az út során kényelmesen ülve, egy idegenvezető segítségével hallgathatjátok meg a különböző történeteket, anekdotákat a városi nevezetességekről, és míg egyik pillanatban még a szárazföldön a nyüzsgő utcákban haladtok, a következőben már - egy-két útitárs halk sikolyától kísérve - a folyó habjai közé csobbantok és a Duna ezüstös hullámain ringva gyönyörködtök a város panorámájában.

Mivel a busz – azaz vízibusz –  43 fős busz, így nagyobb létszám esetén is megfelelő lehet programnak, és ami lényeges, hogy akár privát bérlésre is van lehetőség. Ez esetben az út programja a Ti igényeitek szerint alakulhat, az indulási és érkezési hely, az útvonal és az időtartam - bizonyos keretek között - szabadon megválasztható.

Ha csak kevesebben vagytok, akkor pedig a menetrend szerinti járatra kell csak jegyet vennetek.

Bővebb információt találtok a RiverRide honlapján: http://riverride.hu/ és ízelítőnek egy kis videót is találtam a honlapon: http://riverride.hu/kisfilm/riverride.html

Tetszett a cikk?

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.