Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Extrém élményprogram

Tökéletes ajándék lehet egy olyan menyasszony számára, aki szeret mindent kipróbálni, legyen szó akár zuhanásról, száguldásról vagy bármilyen más izgalmas élményről. Ezek az élmény ajándékok próbára teszik a résztvevőt és megemelik az adrenalin szintjét. Itt a lehetőség, hogy ajándékozzatok repülést, raftingozást, ejtőernyős tandemugrást, wakeboardozást stb. Biztos, hogy életre szóló emlék lesz. Egyszerre jelent nyugodt, pihentetõ szórakozást, és felpezsdítõ, adrenalin dús programokat. Ezek viszonylag költségesebb programok, és általában csak a „főszereplő” számára jelentenek élményt, hiszen az árak általában egy főre szólnak, ennek ellenére a menyasszony számára biztosan felejthetetlen élményt jelenthetnek, ha érdeklik a különlegesebb meglepetések és szeret kevésbé hétköznapi dolgokat kipróbálni.

Ahol extrém élményajándékok után tudtok kutatni:

Ahol többen is részt tudtok venni egyszerre az a gokart, melyet több helyen is megtaláltok Budapesten illetve azon kívül is. Három 10 perces kör ára 5-6000Ft/fő körül alakul.

Gokartozási lehetőségek:

A wakeboard, vízisí illetve jet ski szintén olyan szórakozási lehetőség, ahol mindannyian együtt lehettek. Több tóparton is kipróbálhatjátok ezeket a sportokat, mellyel aktívan tölthetitek a lánybúcsú napját.

Wakeboard, vízisí, jetski:

Tetszett a cikk?

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.

Navigáció