Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Kalandpark/Vízipark/Vidámpark

Ha szeretitek a kalandokat, a vizet jó ötlet lehet, ha elmentek egy kalandparkba, vízi szórakoztatóparkba vagy akár a Vidámparkba, és ott töltitek a lánybúcsú napját. Egész napos program bármelyiket is választjátok, ahol bebizonyíthatja a menyasszony azt is, hogy mennyire bevállalós, mennyire bírja a kalandokat. A csillebérci kalandpark külön csomagokkal készül a felejthetetlen lányévek búcsúztatására, hogy sokáig örömmel gondoljon minden résztvevő, főleg a menyasszony a lánybúcsúja napjára.

A vízi vidámparkokban is sokféle lehetőség közül választhattok. A különböző csúszdák, élménymedencék mellett egyéb szolgáltatásokat is nyújtanak a parkok, pl. szörfoktatás, vizen járó labda, animációs programok, wellness, masszázs. A vízi parkokba a felnőtt napi jegy 4000-6000Ft/fő körül kapható, de meghatározott létszám felett kedvezményeket is kaphattok, ha előre foglaltok.

A budapesti Vidámparkot azt hiszem nem kell külön bemutatni, rengeteg játék közül választhattok és remekül tölthetitek a lánybúcsú napját. Ha éjszakára nem szerveztek egyéb programot, akkor maradhattok a Vidámparkban is és élvezhetitek a fényárban úszó játékok élményét. Hajnali fél kettőig tart nyitva a park június, július és augusztus hónapokban pénteken és szombaton. A nappali jegy ára 4700Ft/fő, az éjszakai 2900Ft/fő, de előzetes bejelentkezés alapján csoportos kedvezményt kaphattok 10 fő felett.

Tetszett a cikk?

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.